Mitt konto

Logga in

Registrera

Dina personuppgifter används för att stödja din upplevelset genom hela denna webbplats, för att hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Mitt konto

Mitt konto, på denna sida så kan du som användare se via din kontopanel nå följande: dina orders, adresser, kontouppgifter med mera. Vi använder oss av en skyddad webbplats med säker anslutning via SSL, detta för att skydda dina personuppgifter.

Köpvillkor

Köpvillkor, beställd och godkänd order via webbshoppen går direkt till tillverkning måttanpassat just för dig som kund, därav går det inte att avbeställa.
Observera att produktbilderna inte är en exakt avbildning av produkterna, utan läs all information, funktion och övrigt i beskrivning tillhörande varje produkt.

Lathund för att kontrollera att det har blivit rätt:

Måtten bredd och höjd, modelltyp och antal?
Gångjärnshängning på höger eller vänster sida utifrån eller inifrån sett?
Handtag på in och/eller utsida?
Tillägg som kulör, spröjs, mittposter och speciella glas?
Att adress och kontaktuppgifter stämmer.

Om du har frågor eller är osäker, kontakta gärna kundcenter på info@fönster4u.se så hjälper vi gärna till.

Pris & betalvillkor

Varje vara anges med fast pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter: produkt, frakt och moms.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Faktura: betalning mot faktura sker mot postsänd faktura (utan faktureringsavgift) betaltid 10 dagar netto, skickas vid utkörning av gods från fabrik.