Om oss

Information om oss. Med medarbetare som har över 25 års erfarenhet inom fönstertillverkning och försäljning så har vi fått en unik kunskap om marknaden. Vi har sett och upplevt i stort sett alla typer  som finns när det gäller fönster. 

Vi samarbetar med stora företag som har flera toppmoderna fabriker i både Sverige och Danmark. Med tillverkning på flera fabriker så kan vi alltid hålla nere våra leveranstider och priser trots måttanpassade produkter.

Det finns många fördelar att handla direkt från vår e-butik: Vi har många års erfarenhet av inköp, produktion, utveckling och kvalitetsstyrning. Att ni som kunder köper direkt från fabrik utan dyra mellanhänder, hög kvalitet till ett lägre pris och med god service. Vår hemsida är en säker SSL anslutning vid kassa och varukorg och därmed skyddar användarens personuppgifter. 

Våra fönster, dörrar & skjutpartier är  CE-märkta.
Den bästa reklamen är nöjda kunder. Vi tror att kombinationen kvalitet, pris och kunskap är nyckeln till framgång.

Kontakta oss

förnamn
Efternamn

UtvecklingsmöteUtveckling och framtid

Vi strävar alltid efter att utvecklas till det bättre. Detta görs genom ständig kommunikation mellan medarbetare, marknad och kunder, så att vi kan vara det lilla extra som man vill uppleva. Vi ägs av ett företag som funnits sedan 2014 och är numera ett etablerat företag på den svenska västkusten. Vårt mål är att skapa möjligheter för den som är i behov av fönster. Man ska kunna beställa det som behövs efter önskemål och behov. Givetvis så samverkar vi med flera olika aktörer där det är vi som har det största ansvaret, vilket ger kunden snabbare leveranstider på måttanpassat och lägre priser på produkter direkt från fabrik.

På vår sida med referensbilder finner du bilder och foto på produkter under leverans, installation och färdiga projekt från andra kunder med mera.